Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd.
Thuis

Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd.

China Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd. certificaten
China Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd. certificaten
Uitzonderlijk bedrijf. vijfsterren!!! Schip snel het punt en zeer GOED ingepakt en beschermd. Zeer goede machines en zeer goede communicatie met bedrijf. ik adviseer meer dan hoogst gebruikend het Instrument van Dongguan Zhongli.

—— Remy Attalin

De reactie van de verkoper was zeer snel en nuttig. Het uitgeven van en het bevestigen van PO/PI werden gedaan in één enkele dag. Het product werd verscheept de volgende dag nadat de transactie wordt bevestigd. Kon niet meer in termen van de dienst worden tevredengesteld die door de verkoper wordt verleend. De machine wordt goed ingepakt in houten geval. Alles kwam in goede staat aan. Kom met

—— Warunee Nahauythong

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd. Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd. Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd. Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd. Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Merken : ZL
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 1 Million-2.5 Million
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Wij, Co. van de het instrumententechnologie van Dongguan Zhongli, Ltd. Welke in Dongguan de plaats bepaalde van, Guangdong, China. Het is een een een inzamelingsontwikkeling, onderzoek, productie en verkoop van de technologiebedrijf van het testmateriaal.

Bedrijven met technische ondersteuning, marktgerichte, fundamentele mens. Heb een hoog niveau van professionalisme, pikt de ervaring en het innovatieve onderzoekteam en gesneden klein productieteam. Bedrijven met de meest geavanceerde technologie, de stabielste kwaliteit, beste prijs, het best na de verkoopdienst, van installatie en het opdragen, beroepsopleiding, om praktische problemen op te lossen die van klanten, het technische advies van 24 uur verstrekken. de producten van het bedrijf onder consumenten genieten van zeer meer goede toestand, met vele agenten om stabiele behulpzame relaties op lange termijn te vestigen.

Onze producten worden wijd gebruikt in rubber en de plastiekenindustrie, Papier/karton/de kartonnen industrie, Kabel en de geëmailleerde draadindustrie, Textiel/de Stoffenindustrie, de industrie van Schoenen/Leather, de Voedselindustrie en andere indstry velen. Tegelijkertijd, zijn van toepassing op alle wetenschappelijke onderzoekseenheden, kwaliteitscontroleinstellingen en academische gebieden. Onze producten voldoen aan UL, ASTM, JIS, GB, ISO, TAPPI, EN, DIN, BS en andere binnenlandse en internationale normen.

Voorzie onze klanten van beter algemeen oplossingslaboratorium, met inbegrip van laboratoriumontwerp, planning, vernieuwing en materiaalselectie, installatie, opleiding, onderhoud, Vergelijkend testend beheersysteem, zoals one-stop diensten van de authentificatietechnologie.

Beloften: Het vrije onderhoud van twee jaar van al materiaal, behoud van het leven, onthaal om de bespreking te raadplegen!

China Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 
Contactgegevens
Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Fiona Zhong

Tel.: +86 135 3248 7540

Fax: 86-0769-3365-7986

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)