Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis Productende machine van de metaaldetector

De Sterilisatorpoort van de temperatuur Thermische Infrarode Sensor met Hoge Gevoeligheidssonde

China Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd. certificaten
China Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd. certificaten
Uitzonderlijk bedrijf. vijfsterren!!! Schip snel het punt en zeer GOED ingepakt en beschermd. Zeer goede machines en zeer goede communicatie met bedrijf. ik adviseer meer dan hoogst gebruikend het Instrument van Dongguan Zhongli.

—— Remy Attalin

De reactie van de verkoper was zeer snel en nuttig. Het uitgeven van en het bevestigen van PO/PI werden gedaan in één enkele dag. Het product werd verscheept de volgende dag nadat de transactie wordt bevestigd. Kon niet meer in termen van de dienst worden tevredengesteld die door de verkoper wordt verleend. De machine wordt goed ingepakt in houten geval. Alles kwam in goede staat aan. Kom met

—— Warunee Nahauythong

Ik ben online Chatten Nu

De Sterilisatorpoort van de temperatuur Thermische Infrarode Sensor met Hoge Gevoeligheidssonde

Temperature Thermal Infrared Sensor Sterilizer Gate With High Sensitivity Probe
Temperature Thermal Infrared Sensor Sterilizer Gate With High Sensitivity Probe Temperature Thermal Infrared Sensor Sterilizer Gate With High Sensitivity Probe Temperature Thermal Infrared Sensor Sterilizer Gate With High Sensitivity Probe

Grote Afbeelding :  De Sterilisatorpoort van de temperatuur Thermische Infrarode Sensor met Hoge Gevoeligheidssonde

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ZL
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: Zl-5053

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De Sterilisatorpoort van de temperatuur wordt de Thermische Infrarode Sensor met Hoge Gevoeligheidss
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 60 Reeksen
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: De Sterilisatorpoort van de temperatuur Thermische Infrarode Sensor met Hoge Gevoeligheidssonde De waaier van de temperatuurmeting: -20℃~100℃
De fout van de temperatuurmeting: ±0.1℃ Verkeerstarief: 1,5 seconden per persoon (gemiddelde gegevens)
Werkend voltage: 3.3~5V, werkende stroom: 5mA Werkende voeding: ac110-220v, 50/60hz
Hoog licht:

food metal detector

,

conveyor metal detector

De Sterilisatorpoort van de temperatuur Thermische Infrarode Sensor met Hoge Gevoeligheidssonde

 

 

Toepassingsplaats:

 

Het is geschikt voor overvolle plaatsen zoals station, het ziekenhuis, school, bank, de bureaubouw, militaire samenstelling, bureauzaal van elke instelling, woonwijk, grote fabriek en plantaardige markt.

 

Productinleiding:

 

De sterilisator die voor temperatuur deurstijl meten keurt high-precision infrarode temperatuursensor met de inductiewaaier van goed 05cm.

De hoge precisie en de resolutie, de immuniteit aan het milieu en het zonlicht, kleine interferentie, worden de fouten±0.1℃.the aanvankelijke temperatuur van de kamertemperatuurmeting geplaatst bij (regelbare) 37.3℃, en de opsporingsdeur zal als de ontdekte lichaamstemperatuur 37.3℃.After de voettemperatuurmeting overschrijdt alarmeren, kunt u in de desinfectiemachine, automatische inductiedalingen uit het wasontsmettingsmiddel neer bereiken, om het desinfectieeffect te bereiken, om de besmetting van het handvirus constant overal te vermijden.

 

Productparameters:

 

Werkende temperatuur -20℃~45℃
De waaier van de temperatuurmeting -20℃~100℃
De fout van de temperatuurmeting ±0.1℃
Verkeerstarief 1,5 seconden per persoon (gemiddelde gegevens)
Werkend voltage 3.3~5V, werkende stroom: 5mA
Werkende voeding ac110-220v, 50/60hz
Ontsmettingsmiddel standaard1l, voor 1000 mensen/tijd
Macht ﹤ 20 w
Netto gewicht 30 kg
Totale grootte 1850mm (hoogte) ×150mm (breedte) ×330mm (diepte)
Materiaal roestvrij staal 304
Waterdichte rang IP55

 

Het blauwe scherm: het normothermia Gele scherm: lage koorts die het Rode scherm waarschuwen: hoog koortsalarm

 

Onder Hogere 37.3℃ 37.4℃-37.9℃ 38℃or

 

Materiaalinstallatie:

 

De installatie van dit materiaal is zeer eenvoudig. Het wordt geadviseerd om een milieugebied te kiezen waar de kamertemperatuur 30 graden niet overschrijdt en de lage temperatuur niet onder -10 graden valt;

Na het selecteren van het installatiegebied van het apparaat, bevestig het apparaat bij de bodem en stop het binnen en gebruik het.

Nota: Gelieve te verkiezen een niveaugrond om het materiaal te installeren om het materiaal te verhinderen over te hellen; de bodem moet worden bevestigd stevig vermijden neer dalend.

 

Verrichtingsinstructies

 

1. Macht op: De stop in de voeding (dit product wordt aangedreven door AC 220V), raakt de machtsknoop op de monitor ongeveer 6 seconden, en nadat u „Didi Didi“ vier piepers hoort, wordt de vertoning voltooid.

2. Begin de temperatuurmeting: Wanneer het apparaat wordt aangezet, of het apparaat in de reservestaat is, moet u de temperatuurmeting beginnen. U moet slechts de hand of het voorhoofd gebruiken om de temperatuur in het gebied van de temperatuurmeting te bestralen. Wanneer u een „daling“ hoort, de vertoningsinschakelen. De functie van de temperatuurmeting is begonnen.

3. Opsporing: De voetgangers gaan de opsporingswaaier in en brengen hun voorhoofden dicht bij het opsporingsgebied (520CM). Wanneer zij een „daling“ van het apparaat horen, wordt de opsporing voltooid en vergt 1-2 seconden; de opsporingsresultaten zullen onmiddellijk op de vertoning verschijnen.

4. Desinfectie: Dit materiaal is uitgerust met een automatische machine van de inductiedesinfectie. Wanneer het voetopsporingsresultaat normale lichaamstemperatuur is, zet de voetganger zijn hand onder de automatische machine van de inductiedesinfectie, handen van volledig, de automatische de machinedruppels van de inductiedesinfectie de desinfectieoplossing, en de voetganger u na het wrijven van uw handen kunt verlaten.

5. Reserve: Wanneer het apparaat temperatuur geen meting meer dan 60 seconden uitvoert, zal de vertoning van het apparaat uitgaan, en de functie van de de temperatuurmeting van het apparaat zal de reservestaat ingaan.

 

Is vereisend aandacht van belang:

 

1. Meet niet voor een tijdje of onmiddellijk na het de borst geven

2. Drink niet, eet of oefen vóór of tijdens de meting uit

3. Als er stof zijn, haar of zweet die op de temperatuur sonde meten, te vegen gelieve het met alcohol of onmiddellijk het desinfecteren van water af

4. Verlaat niet het gebied van de temperatuurmeting wanneer u niet de „daling“ aan het eind van de meting hoort

6. Gelieve te proberen om in het gespecificeerde metingsgebied te meten

 

Garantie en na verkoop:

 

(1) de volgende voorwaarden zijn niet binnen het werkingsgebied van vrij onderhoud. Wij kunnen de betaalde diensten verlenen. Gelieve van nota te nemen:

1. Productschade die door het nalaten te installeren of gebruik volgens het instructiehandboek wordt veroorzaakt

2. Het product overschrijdt de garantieperiode

3. Het gebruik van de toebehoren van niet-ons bedrijf veroorzaakte schade aan de machine

4. Het product is gedemonteerd of hersteld door personeel erkend niet door ons bedrijf

5. De productschade dat door onverwachte factoren wordt veroorzaakt of het menselijke gedrag, zoals mechanische schade, daalt, strenge oxydatie van het product, enz.

6. Schade die door vervoer lading en leeg te maken tijdens de terugkeer van de klant wordt veroorzaakt

7. Productschade die door andere onweerstaanbare natuurverschijnselen zoals aardbevingen, branden, enz. wordt veroorzaakt.

8. Mislukking of schade die door andere kwesties wordt veroorzaakt dan het ontwerp, de technologie, de productie, de kwaliteit, enz. van het product zelf

 

(2), Speciale instructies

1. Als er duidelijke kunstmatige harde objecten schade, barsten, strenge misvorming is, zal enz., het niet vervangen worden. De gebruikers kunnen het afzonderlijk kopen.

2. De garantievervanging is beperkt tot de kerndelen, en de toebehoren zoals verpakking en diverse technische materialen worden niet behandeld door de garantievervanging. Als het probleem van materiaalprestaties binnen 15 dagen na het product wordt gekocht voorkomt, en de verschijning niet gekrast is, kunt u het nieuwe product direct vervangen. De garantievervangende produkten moeten door ons bedrijf worden getest. Als het een goede kans is, zal het rechtstreeks naar de klant zijn teruggekeerd. Als de fout wordt bevestigd, zal hetzelfde modelproduct worden vervangen, en de gebrekkige vervangen vervangstukken zullen behoren tot ons bedrijf.

 

(3) deze verordeningen zullen van kracht op de datum van afkondiging worden.

 

(4) dit product is gewaarborgd één jaar vanaf de datum van verkoop en verzending

 

De Sterilisatorpoort van de temperatuur Thermische Infrarode Sensor met Hoge Gevoeligheidssonde 0

 

Contactgegevens
Dongguan Zhongli Instrument Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Vilya

Tel.: +8613622691001

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)